Fri fragt ved køb over 399 kr. - Levering inden for 2-4 hverdage

Sundere snacks

Næringsrige snacks

Når du selv er på farten eller på tur med børnene, kan det være rart – ja, måske endda nødvendigt – at have nogle snacks med til at tage den lille sult. Bliver det lidt for ofte til en knap så sund snack fyldt med sukker, og kunne du godt tænke dig et næringsrigt alternativ til dine snacks? Så er du kommet til det helt rette sted.

En næringsrig snack behøver ikke være kedelig

Her hos MOSH by Faiza kan du få næringsrige snacks i så mange varianter, at der helt sikkert er en, du kommer til at elske. Selvom du måske bare sidder i toget på vej hjem fra arbejde, må der gerne være lidt luksus over turen. Du må endelig også prøve vores næringsrige gifler lavet med dadler. De er perfekte til at give børnene, når I er på tur. Vi er sikre på, at de bliver vilde med dem – og spørger efter flere. Det er der heldigvis nok til i posen.

Selvom vores snacks med chokoladedadler er næringsrige, er de bestemt ikke kedelige. Tværtimod er de faktisk dejligt søde og kan uden problemer tilfredsstille trangen til noget sødt. Den kender mange nok til at få i løbet af dagen. Rigtig god tur.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked, når der er nye produkter, events og inspiration hos MOSH by Faiza.

Ved at oplyse din e-mailadresse giver du samtidig dit samtykke til, at MOSH By Faiza må indsamle og behandle dine personoplysninger. Du kan læse mere i vores Privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke ønsker at modtage dem længere.