Fri fragt ved køb over 399 kr. - Levering inden for 2-4 hverdage

Studentergaver

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til den nyudklækkede student, især hvis du ikke kender studenten så godt. Med en æske chokoladedadler fra MOSH by Faiza går du aldrig galt i byen. Det er den perfekte, lille betænkelighed sammen med en smuk buket blomster eller en flaske champagne.

En god idé som studentergave

Studenter får rigtig mange gaver, så det kan være svært at huske, hvem der gav hvad. Derfor er en æske dadler med chokolade en rigtig god idé til en studentergave, der er noget helt særligt. Der vil næppe ligge mange gaver magen til din på bordet. Den vil helt sikkert skille sig ud fra mængden og blive husket, både i forhold til sit smukke udseende og smagfulde indhold.

Vi har gjort os umage for at lave chokoladedadler, der ser smukke og indbydende ud og pynter på bordet. Samtidig skal de selvfølgelig også smage godt, og vi har så mange smagsvarianter, at der helt sikkert er en, der vil falde i studentens smag. Ellers prøv en af vores blandede æsker, så der er til enhver smag.

Her er vores store MOSH smagskasse er en oplagt idé til en anderledes studentergave, hvor studenten kan smage en af hver slags og hurtigt finde sin favorit.

Det kan også være, at du vil give en lille gave til studenten, den dag huen kommer på. Her kan du sætte prikken over i’et med en æske chokoladedadler sammen med den røde rose.

Tillykke til studenten!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked, når der er nye produkter, events og inspiration hos MOSH by Faiza.

Ved at oplyse din e-mailadresse giver du samtidig dit samtykke til, at MOSH By Faiza må indsamle og behandle dine personoplysninger. Du kan læse mere i vores Privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke ønsker at modtage dem længere.