Fri fragt ved køb over 399 kr. - Levering inden for 2-4 hverdage

MOSHgifler

Måske har du smagt de traditionelle kanelgifler, som de fleste nok kender. Men gifler er ikke bare gifler. Hvis du har smagt vores daddelgifler, så ved du, hvad vi snakker om. Vi kalder dem næringsrige gifler, og det gør vi, fordi de netop er lavet med dadler. Derudover har de en skøn smag af vanilje og kanel. Så behøver du ikke at have dårlig samvittighed, når du selv spiser eller giver børnene gifler, fx i madpakken, med på tur, eller når de kommer hjem fra skole.

Er du veganer, skal du ikke snydes for vores lækre gifler, de er nemlig veganske, så du kan spise dem med ro i sindet.

Sunde, lækre gifler med dadler

Du må unde dig selv og familien at prøve vores gifler med dadler, næste gang I skal have noget sødt med til togturen, på turen hjem fra arbejde eller skal på eventyr med børnene. Smagen er velkendt – lavet på småkagedej, fyldt med dadler og med smagen af kanel og vanilje.

Med vores gifler får du en sød, men meget næringsrig lille snack, og vi lover, at den altid vil tilfredsstille den lille trang til noget sødt om eftermiddagen, som har det med at dukke op. Tag gerne mere end én.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked, når der er nye produkter, events og inspiration hos MOSH by Faiza.

Ved at oplyse din e-mailadresse giver du samtidig dit samtykke til, at MOSH By Faiza må indsamle og behandle dine personoplysninger. Du kan læse mere i vores Privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke ønsker at modtage dem længere.