Fri fragt ved køb over 399 kr. - Levering inden for 2-4 hverdage

God bedring gave

Har du en kollega, der ligger syg med influenza derhjemme? Eller en forælder eller bedsteforælder på hospitalet? Du kan være den, der kommer med et lille lyspunkt.

Hvis der skal være et tidspunkt, hvor man i hvert fald gerne må spise lidt mere sødt, end man plejer, så er det helt sikkert, når man er syg. Derfor er en æske med vores dadler i chokolade den oplagte gave, når du vil ønske god bedring. Du kan købe en æske med flere forskellige smagsvarianter i, så kan modtageren bruge tiden på at finde sin helt egen favorit.

God bedring-gave til dig selv

Måske er du selv syg? Nu du alligevel ligger på sofaen eller i sengen og ikke kan foretage dig så meget, hvorfor så ikke forkæle dig selv med en gave og sige god bedring til dig selv? Det må du godt. Hvilke bedre ting er der at bruge tiden på end at finde din nye favorit blandt vores mange lækre smagsvarianter?

God bedring og velbekomme!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked, når der er nye produkter, events og inspiration hos MOSH by Faiza.

Ved at oplyse din e-mailadresse giver du samtidig dit samtykke til, at MOSH By Faiza må indsamle og behandle dine personoplysninger. Du kan læse mere i vores Privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke ønsker at modtage dem længere.