Fri fragt ved køb over 399 kr. - Levering inden for 2-4 hverdage

Gaver

Hvis du er løbet tør for idéer til værtindegaven, så er du kommet til det rette sted. Med en værtindegave fra MOSH by Faiza kan du glæde en, der allerede er faldet for delikatessen dadler med chokolade, og så ved du måske hvilken æske, der er vedkommendes favorit. Hvis ikke værten kender til vores delikatesse endnu, kan du gå all in og købe vores MOSH smagskasse som værtsgave. Her får den heldige modtager mulighed for at smage på hele vores sortiment, og som en ekstra bonus følger der også en pose af vores lækre gifler med – naturligvis lavet med dadler.

Her finder du altid en god værtindegave

Hos MOSH by Faiza finder du altid en god værtindegave, uanset hvem det er til. For hvem elsker ikke en lille dessert – og så med chokolade? Derfor behøver du aldrig at skulle finde på nye idéer til en værtindegave. Vores æsker vil vække glæde hos alle uanset køn, alder og anledning. Vores værtsgaver er store nok til at dele med familien, men hvis din vært bor alene, skal du heller ikke tænke over størrelsen på æskerne. Vi er sikre på, at de nok skal blive spist alligevel.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked, når der er nye produkter, events og inspiration hos MOSH by Faiza.

Ved at oplyse din e-mailadresse giver du samtidig dit samtykke til, at MOSH By Faiza må indsamle og behandle dine personoplysninger. Du kan læse mere i vores Privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke ønsker at modtage dem længere.