Fri fragt ved køb over 399 kr. - Levering inden for 2-4 hverdage

Gave til dagplejemor

Fortjener dit barns dagplejemor en ekstra stor tak? Måske blot, fordi hun er fantastisk til sit arbejde med dit barn, og du derfor gerne vil vise hende din værdsættelse. Eller skal hun stoppe som dagplejer, og både du og dit barn skal sige ordentligt farvel og tak til hende.

Hos os finder du den perfekte afskedsgave til dit barns dagplejemor. Hvis dit barn har haft en fuldstændig vidunderlig dagplejemor, kan det være utrolig hårdt at sige farvel. Det er de allerførste år af dit barns liv, hun har været med til at forme, og hun har givet dit barn de bedste forudsætninger for sit videre liv i institution.

Den søde afskedsgave til dit barns dagplejemor

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til en dagplejemor. Men hvis du køber lidt sødt, går du sjældent galt i byen.

Vi er sikre på, at vores dadler med chokolade vil vække begejstring, også hvis hun ikke allerede kender til vores lækkerier. Vi har så mange smagsvarianter, at der helt sikkert vil være nogle iblandt, som falder i hendes smag. Hvis du vil være på den sikre side, kan du købe vores MOSH smagskasse, så kan hun selv finde sin helt egen favorit.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked, når der er nye produkter, events og inspiration hos MOSH by Faiza.

Ved at oplyse din e-mailadresse giver du samtidig dit samtykke til, at MOSH By Faiza må indsamle og behandle dine personoplysninger. Du kan læse mere i vores Privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke ønsker at modtage dem længere.