Fri fragt ved køb over 399 kr. - Levering inden for 2-4 hverdage

Smagsoplevelser med dadlen

Hos MOSH by Faiza kan du købe poser med lækre kvalitetsdadler. Spis dem, som de er, eller lad os inspirere dig til at eksperimentere med dem i dit eget køkken. Du kan også kaste dig ud i at lave en de opskrifter vi har udviklet med dadler.

Den tunesiske daddel – 

er den perfekte konfektdaddel. Den er i sig selv lidt sød, men ikke særlig aromatisk. Til gengæld er den super god til at bære og suge smag til sig, f.eks. i raw og myslibarer. Derudover er den tunesiske daddel rigtig god til at holde sin struktur og er derfor perfekt i bagværk som boller, brød og kager – prøv f.eks. at tilsætte hakkede tunesiske dadler i en lækker brownie.

Du kan også bruge den tunesiske daddel i gryderetter, hvor den vil smelte ud i retten og give en mild sødme. Den tunesiske daddel er også blød nok til at blende i en smoothie, eller hak den i stykker og drys den på dine havregryn om morgenen. Du kan også bruge den i det salte køkken med et stykke bacon omkring eller på en pizza med lidt gedeost, og så en tur i ovnen.

 

Faktisk så er den tunesiske daddel god som ingrediens til det hele.

Medjool dadlen – 

er klart favoritten, hvis du foretrækker at spise dadlen, som den er. Nyd den evt. med en varm kop kaffe, et glas god portvin eller et glas boblende champagne. Medjool dadler fra MOSH by Faiza er af bedste kvalitet. Den kan selvfølgelig bruges i køkkenet til alle de samme retter og bagværk som den tunesiske daddel, hvis det skal være ekstra eksklusivt. Nyd den i al sin enkelthed, eller flæk den på midten, tag stenen ud og tilføj en nød eller et lille stykke marcipan. Du kan også bruge Medjool dadlen som en næringsrig erstatning til både kagen eller søndagens wienerbrød. Den er også fremragende på et ostebord eller til en omgang tapas.

 

Man kan også vælge den nemme løsning og købe vores overtrukne, fyldte Medjool dadler i vores webshop. De leveres lige til døren og klar til at nydes.

Find inspiration i vores opskrifter 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked, når der er nye produkter, events og inspiration hos MOSH by Faiza.

Ved at oplyse din e-mailadresse giver du samtidig dit samtykke til, at MOSH By Faiza må indsamle og behandle dine personoplysninger. Du kan læse mere i vores Privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke ønsker at modtage dem længere.