Fri fragt ved køb over 399 kr. - Levering inden for 2-4 hverdage

Handelsbetingelser

Det skal være nemt og gennemskueligt at handle online, både når du handler til dig selv eller hvis du ønsker at sende en gave. Hos MOSH by Faiza gør vi det nemt. Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 399 kr. du kan betale med nedenstående betalingskort eller MobilePay.

Du kan også selv vælge om du vil have din bestilling leveret til døren eller til nærmeste pakkeboks. Her på siden kan du læse mere om vores handelsbetingelser.

Generelle oplysninger

Fanno Produkt ApS
CVR: 37995797
Solvang 40-42

3450 Allerød
Danmark

E-mail: kontakt@moshbyfaiza.dk
Telefonnummer: +45 53 67 35 35 

Etableringsdato: 28/8 2016

Online betaling

Når du handler på MOSHbyfaiza.dk kan du anvende følgende betalingsmetoder:
• Mobilepay
• Dankort
• Visa/Dankort
• Visa
• Mastercard
• Maestro

Der tages gebyr afhængig af betalingsmetode på moshbyfaiza.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Fanno Produkt ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
moshbyfaiza.dk bruger godkendt betalingsløsning ”Bambora”, der krypterer alle oplysninger hvor både sikkerhed og service er i højsæde.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret. Der sendes ikke varer uden for Danmark.

 

Fragtpriser

Gratis fragt til pakkeshop på alle ordrer over 399,- kr.

Ved køb under 400,- kr. er følgende fragtpriser gældende:
49,- kr. ved hjemmelevering
49,- kr. ved levering til pakkeshop

Vi sender alle vores pakker med DAO

Leveringstid

Adresser i Danmark: 2 – 4 hverdage.

Bemærk: I meget spidsbelastede perioder, ved akut sygdom i vores pakkeri, ved interne pakkehåndteringsproblemer hos DAO og lignende kan længere leveringstid forekomme.

*Ordrer modtaget i weekenden/helligdage eller hverdage efter kl. 12 afsendes efterfølgende hverdag.

**I yderkantsområder i forskellige dele af landet kan længere leveringstid forekomme.

Alle bestillinger afleveres på det sted, du har angivet ved bestilling. Chaufføren tager ikke leverancer med tilbage, og Fanno Produkt ApS påtager sig ikke ansvar for eventuelt tyveri eller hærværk efter leveringen.

Genudsendelse

Glemmer du at afhente din pakke i pakkeshoppen, skriver forkert adresse eller nægter modtagelse sender DAO den retur til MOSH by Faiza, hvorefter vi sender dig en mail med et tilbud om en genudsendelse af varen såfremt du ønsker dette, mod et gebyr på 49,-

Behandling og opbevaring af MOSH by Faiza produkter 

Vi anbefaler at varerne opbevares mørkt, mellem 10-18 grader.

Vi anbefaler at produkterne ikke stables, for at bibeholde produktets form. 

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug. Der er ikke returret på varer købt på moshbyfaiza.dk, da der udelukkende sælges fordærvelige fødevarer.

Reklamationer

Når du handler på MOSH by Faiza har du altid reklamationsret. Det betyder, at du kan få varen ombyttet eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Fragtskader skal anmærkes straks ved modtagelsen af varer til DAO. 

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du mener der er noget vi kunne gøre bedre eller noget du er utilfreds med. Har du reklamationer til din levering kan du kontakte os på: kontakt@moshbyfaiza.dk

Reklamationer skal foretages hurtigst muligt efter at du modtaget din levering, senest 5 dage efter. Det gælder både i relation til modtagelsen af leverancen og i relation til indholdet i din ordre. På den måde kan vi med det samme reagere og give dig en bedre service. Som udgangspunkt vil du få et afslag i prisen, hvis en vare eller dele af leveringen ikke er i orden. På fødevarer er reklamationsretten varens naturlige holdbarhed.

Klageadgang

Du har til enhver tid mulighed for at få behandlet en klage ved skriftlig henvendelse til kontakt@mohsbyfaiza.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan en klage over en vare eller tjenesteydelse også indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Erhverv 

Ønsker du at forhandle MOSH by Faiza produkter, kan du kontakte os på kontakt@moshbyfaiza.dk 

Betingelser

Fri fragt på ordrer over 2999 kr. ex. moms.

På ordrer under 3000 kr. ex moms pålægges fragtgebyr på 119 kr. 

Betalingsbetingelser: Netto 8 dage. Faktura sendes via mail. 

Opdatering

Handelsbetingelserne er opdateret 13/04-2021

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked, når der er nye produkter, events og inspiration hos MOSH by Faiza.

Ved at oplyse din e-mailadresse giver du samtidig dit samtykke til, at MOSH By Faiza må indsamle og behandle dine personoplysninger. Du kan læse mere i vores Privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke ønsker at modtage dem længere.